Gott nytt År!

Jag önskar er alla ett gott nytt år! Hoppas år 2010 blir ett lyckoår! :)

Puss & kram :D Om jag hittar min kamera ska jag foto lite fyverkerier och lägga in :)

Bajs.

Jag skrev ett rätt så lånngt inlägg men när jag skulle publicera så dog internet. Jävla skit. Men nu är det igång igen! Aja, jag ska nog tjuvstarta lite med min drömkalender efter att jag berättat lite om min natt igårnatt. Jag sov inte en blund, och när mamma och Christer steg upp typ runt 06:40 så åt jag fika med det och var lite som om jag hade sockerrus. Övertrött :) Sen satt jag vid mitt nya sims 3! (Anledningen till varför jag inte bloggat på länge). Jag slog av det vid ett på dagen eller tolv kanske, och sov till tre. Då ringde en kompis på min mobil och sade att ingen svarat på hemmatelefonen, så det var troligen det först jag vaknade av, hehe.

Aja, tjuvstarten på drömkalender är om inatt! (snart igårnatt, med tanke på tiden.)

Min och min pararellklass var på en blanding av en skola, en båt och ett hotell. Vicktoria hade några kattungar i en undervattensgrotta med en tam jättebläckfisk, och hon hade kvarsittning så då skulle jag och Vendela simma in i den där grottan och mata katterna eller något, då helt plötsligt min pappa och bror var därinne och bläckfisken slog min bror i ryggen så han ramla och skulle gå. Lite konstigt, men det var bara en kort verision, i den fulla vart jag, Vendela, Vicktoria och nån som jag inte minns jagade genom hela hotellbåten typ, och båten sjönk på något sätt mitt i alltihop.

Aja, god natt. Och snart Gott nytt År! :D

Hjälp!

Jag behöver verkligen hjälp - Med mitt spel.

Fortfarande TombRaider, hahahah, ni börjar tröttna på det va?

Men är det någon som vet vad man ska göra i mexico, Midgard serpent, för att få upp den första bron?

Om ni kan, skriv det som kommentar! Kom ihåg: Tomb Raider Underworld: Southern Mexico, Midgard serpent. Jag fattar ingenting, snälla hjälp! C:

Drömkalender

Ja, du läste rätt! Jag planerar att under Januari månad ha en drömkalender, alltså skriva ner vad jag drömmer, och om jag lyckas hitta en bra sida, tyda drömmarna! Hahah. Någon som kan en bra sån sida? Annars kommer jag nog bara skriva ner dem.

Inatt drömde jag säkert något, men jag minns inte. En vanlig dröm är att jag blir jagad av dinosaurier och gömmer mig i ett skåp eller i ett litet badrum i betong. De drömmarna är inte läskiga, men WHAT THE HECK, säger jag bara, att drömma sånna drömmar upprepade gånger? Jag är inte ens rädd för dem. Och bara förra veckan (Tror jag) hade vi en fest på vår gård hos pappa när det kom tre T-rex! Hahah, det var ganska flummigt. Alla sprang åt olika håll, och jag sprang in i huset och gömde mig i pappas klädkammare. Då kom den där T.rexen in, hur den nu ska ha fått sig in då de var högre än vårat hus och kan inte få sig in genom dörren, plus hur skulle den kunna stå på våan övervåning utan att de brakade, och utan att måste ducka som bara fan? Hehe, jag måste nog uppsöka psykolog. Snart börjar jag väl drömma och se vad Lord Voldermort gör, som i Harry Potter. Och prata i sömnen. 'Neej, döda inte Cedric!' Fuck vad jag hatar namnet Cedric, MADDA FAKKA alla heter ju det i filmerna! Dessutom var Robbert Pattinson Cedric i HP(Tror jag? :) ) - så då hatar jag honom ännu mer. Han är ju så ful enligt mig, men typ alla andra är dökära i honom XD Aja, nu ska vi inte snacka skit om kändisar :)

Hejdå! Jag ska snart fixa en liten såndär sak som man sätter i slutet, en liten bild ist för att skriva! :D

Vad görs?

Gush, väntar på att en film på Youtube ska ladda klart så jag kan hoppa till det stället jag vill se på. Det är så tråkigt :)

Vad gör ni då ni läser det här? :) Svara via 'kommentera'! :D

Time for Tomb

Snart ska jag spela lite till tombraider. Jag tänkte först 'Time 2 slap a little', men vadfan jag är fast på en hög sak utan en aning om hur man får sig ner(Har en idé, men den kommer troligen inte funka), och det springer fram helknäppa, stora ödlor överallt som försöker döda mig! Det är INTE vad jag kallar att koppla av. Aja, ska väl försöka då.

Och jag hade en HELKNASIG dröm inatt. Det första minns jag inte, men jag var med mina kompisar Jennie, Jessicka, Sofia S, och Gisela. Vi hade sett en film som jag inte minns vad det var i ett rum bredvid vårat klassrum i min skola, och då vi gick in i andra rummet satt Lisse och spelat poker eller något med Felix, Simon, Olle, Emma och Olivia B i min klass. Eller några som liknade dem, de var inte exakta och hade inga namn. Då sa Lisse att de hade fått veta vilken gymnasielinje de skulle få gå, då vi inte varit där, så jag ba 'Vilken fick jag?' och då sa hon att jag inte fått den jag ville, jag hade fått idrottslinje! Sen skulle vi åka buss hem, och då var jag jättesur på henne och Jennie, typ utan anledning. XD
Det var en vääldigt konstig dröm. Hoppas ni haft det lite bättre på nätterna ;)

Oooooooojdå, jag och matte = missär

Jag fick absolut inte 8000, jag vet inte varför det blev så, jag fick 800! 500+100 av farmor och 200 av mormor. Och jag skrev inte bara fel, jag tänkte heeelt fel XD Jag har ju bara druckit julmust... O..O Ojoj, jag ska nog ta å stämma de som gör musten, de har ju klart hällt i något konstigt! Kanske brorsan som muppade sig med lite kanel i min dricka eller något, jag blir helt knäpp av kanel :)

Okej, nej, jag vet, ingen hade jäklats. Det var bara jag som hade helt klart fel.

Jag & matte = missär, helt klart C:
Jaja, ha ett bra jullov alla småtomtar C: 

Rubriks-Brist

Jag har brist på klatschiga rubriker - inte för att jag någonsin haft en. Hahah. Sitter och snackar med Sofia på MSN, vi är lite småkonstiga. C: Men aja, jag har lite damp :) Inte seriöst då OxO Tycker att jag har ännu en sån här dag:

Katt

Dessutom kommer jag bli fet av all jävla jul-mat och choklad,  fast jag var ju redan fet så jag har inget att oroa mig för då! C:

Hejdåå :D

TRU

Har just intallerat(Eller kanske inte just, har spelat ett tag också), på min nya dator, och de funkar! Jag fick Tomb Raider Underworld förre julen, men det gick inte på min gamla, mammas eller pappas dator! Det funkade bara på mammas killes som bor i Sundsvall, så jag kunde aldrig spela på den, men nu funkar det! Wie! :D

Mamma ska komma hit med min mus så blir det lättare att spela, då den inbyggda musplattan är ganska svårstyrd och trög.
 Idag har jag varikt väldigt inaktiv hela jag. Fört vaknade jag och läste i Så länge vi båda andas och sen steg jag upp, tog en laxmacka (Gravad lax är något av det bästa jag vet), och sen hade jag väldigt tråkigt, så jag bestämde mig för att gå till mamma och hämta spelet jag kört ett tag nu. Där så åt dem just lunch eller frukost(Frunch?) och satt och såg lite ointresserat på Bröderna Lejonhjärta. Jag satte mig i soffan i väntan på att de skulle äta klart, så de kunde följa mig och gå tillbaka. Jag satt och kritiserade och påpekade alla fel och dåligt gjorda scener i filmen, alltså gick munnen som på mig hela tiden. Men filmen är ju ändå gammal. Efter det gick jag hem, mamma följde mig det mesta av vägen, sen satte jag mig och installerade Tomb! Jippie :D *Happyface*

Aja, det var väl allt jag hade att säga, hejdå! :)

God Jul!

Jag har inte skrivit på länge nu, men ingen bryr sig nog för bloggen är inte minsta känd, men det är ändå tråkigt att inte skriva.

Jag önskar er en underbart god jul, även om det för skrivande tid är snart 02:00, tjugo i ungefär :)
Jag fick jättefina julklappar, och jag menar det! Här kommer en liten lista! :D
*Dator, me love! <3 En Acer.
*Boken 'Så länge vi båda andas'
*Två paradis askar och en annan chokladpryl av några som jag typ inte ens känner ^^
*Slalomskidor, sockar som är bra till sporter, hjälm, slalomglasögon, pjäxor som tyvärr var lite för små.
*Papper, en 'lär dig rita' bok,  pennor specialiserade för manga.
*Pengar, runt 8000 tror jag XD
*En cloetta chokladask, som jag ska dela med min bror.
Jag tror att det var något mer, men jag minns inte :)

Godnatt :*


Oh

Ojdå, har ju inte skrivit på hela dagen! Äsch, wtf. Jag ska då ändå gå och duscha nu. Önska att du kunde hänga med mig...Eller förresten, önska inte det.

Ska bli aktivare, inte för att någon bryr sig men ;)

Loveiii, tivu :D

Aldrig ska jag sluta älska dig

Haha, "Finaste" låten någonsin. Den är ju heeeelt körd XD har sett en film med den, en CP skadad kille gjorde musik och en galen tjej sången. Lotta Enbergs låt iaf.

Man och kvinna hette albumet, eller det kanske var Kvinna och Man? Äh, inte ens susning. Lyssna och "njut" iallafall.



Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar
allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
för också när jag tvivlar det känns som allt är slut
jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ja jag är där för dig

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

Ge aldrig upp
Älskar dig så

(aaaahhh)


En till lite crazy låt: Lilly Allens 'Fuck you' XD
fniss

Love, tivu.

TDP3 Ultra Kill

TDP3 Ultra Kill är ett konstigt litet spel som finns på Jesper.nu. Min bror säger att det suger men är beroende framkallande, så jag skapade en användare som typ inte ens går att spela på O..O Sen försökte jag köra 'som gäst', men det funkade då minnsann! Som gäst börjar man då alltid på level 0, och jag körde mot en jävel som var LVL tolv som jagade mig runt hela banan och hade en pistol som typ dödade på ett skott, gush jag fick typ anfall på den lilla muppen, och då kunde jag inte ens döda den som hämnd! Jag vart mäkta störd, på ett flummigt sätt då. Jag är ju lite oskicklig. :P

Den här lilla muppen var på framsidan när man startade spelt. Rätt så sexig, eller? Enligt min åsikt - Nej.
hh


Puss, Tivu.

Aaj X 2!

Aoj....Nu fick jag två stötar på en gång, alltså som "Bzzz Bzz"! Det gjorde skitont! Jag börjar verkligen störa mig på dessa hörlurar!

Aaj!

Ajje! Jag skulle flytta på mig och min bärbara dator, med hörlurarna i örat, då... Aj! Jag fick en stöt! Det gjorde ont och skapade min hjärna förvirring i några sekunder, plus att det gjorde ont! Nu åker de här förbannade hörlurarna ut. Då jag fått nya. Vilket typ aldrig kommer hända. Fasen också. Jag har fortfarande lite ont bakom högra ögat. Dumma hörlurar!

Tivu

Kiwi

Har just slutat skolan, vi slutade typ kvart eller tio i ett. Åkte en buss som faktiskt inte var fullsmockad som jag trodde den skulle vara. Kom hem just hem, som sagt, och jag har ätit tre kiwis och startat spotify. För tillfället spelar Bruce Springsteens 'Streets of Philadelphia' ut sin lilla melodi, men jag har hört den så många gånger så jag tänker nog byta när jag skrivit inlägget klart.

Har varit ett allmänt tråkig dag på skolan idag ändå, som vanligt. Men imorgon ska jag ta med skumtomtar, läsk, marshmallows och korv till NOn, vi ska grilla eftersom att vi jobbat med eld och försurning och liknande, sen ska jag kanske ha kakor till spanskan. Lite mumm mumm på skolan då! :D'

Fast typ alla har godis, läsk tuggummi osv och har dem inte det så drar dom till ICA på rasten.

Det var allt jag hade att säga :)

Love, Tivu <3


ッッッッ

Wie blev just glad - Kom på att jag kan läsa lite istället för att sitta framför datorn och göra exakt INGENTING alls. ッッッ

Tivuッ

Dagens skämt kanske inte kommer p.g.a brist på skoj. Jag är såå trött idag. *Snark*


Godmorgon!

Godmorgon alla sömntutor! Jag vaknade ungefär tjugo över elva idag...Men jag gick ju och lade mig sent också. Det är verkligen irriterande att ha skitiga brillor...Måste börja använda linser igen, glasögon måste man ju bara tvätta var och varannan sekund. Och påtal om var så är mina ögon typ igenslemmade...Usch. Jag vill att katterna ska komma in så jag kan kramas lite med dem, pappa är borta och jag är så ensam...Buhu.

Förresten, jag sa för ett tag sedan att mina bilder till skämten skulle bli tagna från google, det är dem inte, jag slarvritar dem väldigt oseriöst i paint! x) Jag ritar mycket snyggare än det ser ut som, bara så ni vet det! :D

Dagens skämt

Katt åt proppskåp



Och det var dagens skämt, på svenska denna gång! :D

Ganska dåligt, men en underton som får en att skratta :)

Wii

Är med Jennie just nu! :) Vi har sovit hos hennes pappa, men nu är vi hos hennes mamma och turas om att spela Wii och att sitta vid datorn. Jag sög typ på Bowling, men jag ägde alla på tennis. Nu spelar Jennie tennis på min gubbe, hihi hon kan ge mig bra poäng om hon inte failar. I skrivande stund ligger hon 15-40 mot motståndarna, men nu förlorade hon, bu för Jennie! :) Ska nog fixa dagens skämt snart! :D

Mitt hår är fult :(

Blött och fult. Bläääh! Hatar blött hår men pallar inte med en massa dumma hårtorkar!

Är med Jennie just nu, eller ska vi säga http://pennsann.blogg.se  ? Jag skriver mycket längre än henne, haha hon blev ägd :) Vi hade ett samtal om att våldta döda människor, hon sa att det hette Nekrofil, det låter typ som Neckrosor x) Jag kunde inte komma på vad det hette när man kränker någon, jag sa att man någonting den döda kroppen men kunde inte komma på vad. Det finns många "Filer" Här kommer lite förslag:
Nekrofil - Göra det med döingar.
Pedofil - Göra det med stackars små barn
Zofil - Göra det med djur
Animalofil - Typ taffsa på djur och sånt

och....


Gräddfil - Sånt man har i mat :)

Och vi kan nog forsätta länge åt det lite bättre hållet, t.ex datorfil, lättfil, mellanfil osv osv xD

Katt

The joke of the Day - In english!

Haha, lite elakt mot alla blondiner, men ingen tar nog åt sig! Det är ju bara på skämt :)




Skämt till min blogg

Toaletten kallar..

Nu när jag sitter här så hör jag plötsligt ett ljud. Ljudet upprepas hela tiden. Sen hör jag att den säger "Saaandra...Saandra...MEN FÖR I ******* SANDRA KOM HIT NU!" Jag upptäckte sedan att det bara var toaletten. Efter att...öh...ja, ni vet, så ska jag fixa ett litet skämt :) Kommer dock ta en bild från google elr liknande, för jag kan inte lägga in bilder på denna dator av någon konstig anledning.

Jennie har en trög dator.

Hej igen! Just nu sitter jag med Jennie hemma hos min mamma, jag vid min bärbara och Jennie vid mammas urgamla dator! x) Jag tänkte snart blogga lite mer, men nu är det så att jag är så fantasilös O_O

Bloody Mary?

Ja, jag vet. Bloody Mary är en sprit. Men det fanns en gång en drottning som på svenske hette Marie, som på engelska blir Mary. Jag har läst den historian, men förstod den inte riktigt.  Varför "Bloody" Mary?
Ni kan läsa den histiorien på wikipedia. Men det finns en annan legend - En flicka, runt femton år, var ute vid en byggarbetsplats för många år sedan. Hon bar sjaskiga kläder - hon var fattig. En man stod och lurade i ett hörn. Mary gick ovetande förbi, dock hade hon något på känn och hade lite bråttom att få sig bort därifrån. Mannen kom iallafall ut, och våldtog henne mycket våldsamt. När mannen var färdig med att trakassera henne perverst försökte hon fly,(Hon hade gjort det förr, också, fattar ni väl? x) )men då tog mannen tag i henne och slog sönder henne. Sen ströp han henne. Kroppen lämnade han mitt på marken. Med blod på händerna gick han därifrån. Sedan dess påstår folk att då de tagit med ett ljus och gått och druckit på kvällen har de sett henne, blodig och jävlig, i spegeln. Jag tror inte på  detta, men lite läskigt är det väl att stå och titta sig i spegeln och sen se en skugga? Ibland kan man tro att man ser henne.

Iallafall, lite mer info om att se henne i spegeln - Det finns flera som man kan se. Här kommer dem.

Gröna damen - Då du har duschat kliver du ur, virar en handduk runt kroppen sen tittar du upp på spegeln. Du ser dig själv bakom dimma, men du har gröna ögon och ser arg ut. Detta kan hända närsom helst på dygnet, men lampan måste vara tänd. Jag tror fortfarande inte på detta.

Svarta madame - Du går in på toaletten, stänker vatten på spegeln och låser dörren. Sen släcker du lampan och tittar dig i spegeln. En svart skugga syns, men du ser inte dig själv.

Bloody Mary - Detta är den hemskaste av dem. Det finns många sätt att framkalla henne, men här är sätten du kan se henne på: Ta två ljus, ställ dem på varsin sida på handfatet. Släck lampan. Du kommer nu se ett par blodiga händer läggas framför dina ögon eller runt din hals. Skrik inte - Då blir du hemsökt. Om ljusen slockar så måste du ut ur toan snabbt. Se till att aldrig röra spegeln, då blir din själ indragen i spegeln och din kropp går runt som ett tomt skal. Det är samma sak som att du får psykiska problem eftersom att du blir så rädd. Ibland ser man en kort flicka stå vid en, tätt bakom. Henne har jag sett, den korta flickan alltså. Jag kastade mig ner på golvet och vart livrädd, för lampan var tänd(Bloody mary vill ha släckta lampor), inga ljus. Jag var själv hemma.

Lucia - alla känner väl till legenden om Lucia? Iallafall så ser man henne i dörrar med glas eller fönster, kanske i en avstäng eller svart TV eller i en micro. Where ever, When ever liksom.

Hoppas jag inte skrämt er! :) Men nu ska ni få veta hur mina vänner och jag har sett:
JB - Har sett gröna damen.
Jag: Har sett bloody mary och en glimt av Lucia.
VJ: Har sett typ alla. Men hon VILL ju! xD

Love, Tivu.


Slangarna

Jag och min mamma gick ut vid halv ett, men det var ingen där. Jag ska nog snart gå ut igen. Först fick jag en adrenalinkick, men den sjönk och nu känns det bara tråkigt. Såå tråkigt.

Ingenting händer. Spelar lite FarmVille på facebook.

Bensin slangare

Jag kom hem från piteå imorse, eller mer åt mittpå dagen, åt middag och lite chips hos pappa innan jag for till mamma. Just nu ser jag Beck - Öga mot öga, och lyssnar på när mamma, brorsan och grannarna pratar. Men utanför våra lägenheter är det några ungdomar som kör Epa som är och slangar bensin. Detta har pågått i någon vecka nu. Mamma har köpt tanklock, men de försöker fortfarande slanga där, så det är alltså flera som håller på. Innat ska jag ut när jag sett beck klart och spana efter dem, vi och grannarna har typ startat en liten motarbetarkedja. Jag har tänkt att smita ut genom fönstret och försöka smyga mig fram och spana, typ ligga i snön osv med kameran beredd. Det är ju inte säkert att någon kommer inatt, men hoppas! Igår såg grannarna (Mamman som jag inte minns vad hon heter och Andrew) ett par där som förnekade att de försökt och slangat i bilar. Allt är polisanmält. Imorgon får ni veta om vi hittat något, och ni KANSKE får foto på de som gjorde det om jag lyckas. Fast min kamera kan vara kvar hos pappa och ha slut batterier, men då fotor jag med min extremt dåliga mobil då.

Att slanga betyder att man sticker ner ett rör i bilen där man tankar och typ suger upp bensinen. Sen tar de bensinen till sina egna äckliga epor och gasar runt som några idioter på andras bensin. Visst, vi kanske låter lite fjantiga, men herregud, det kostar pengar för oss.

Aja, vi får se om det löser sig! :)

Love, Tivu.

Hejdå

Jag kommer åka bort idag, om nån timme :) Jag och min familj och två andra familjer ska åka till piteå, så vi ska bada på piteå havsbad idag, sen på kvällen ska vi gå och titta på några sjungande människor och äta där. Jag kommer nog gå hem efter maten, för vi har varit på något liknande en gång förr och att titta på folk som sjunger är inte så underhållande för mig. Pappa kommer tvinga mig och min bror att klä upp oss! Jag har ju visserligen en klänning och så, men för att gå och äta? Jag kommer garanterat spilla på mig bara för att jag kommer ha den klänningen på mig, den kostade runt 500! Fast vi ska iallafall bada dagen efter också. :]  Mina ögon är typ ihoptorkade, känns inte bra och jag blinkar hela tiden, tur att vi fick ledigt från skolan, annars hade det sett ut som om jag gick runt och flörtade med typ alla och det hade ju blivit pinsamt. :(  Jag var iallafall hos mamma imorse, nu är jag hos pappa, men när jag kom in hos pappa gick jag genast fram till våran katt unge och försökte lyfta upp henne, men brorsan kom och kittlade ihjäl mig så det vart inte så lyckat. ..Hehe. Katten blev typ vettskrämd, men sen så gick brorsan och jag kunde fridfullt lyfta upp den lilla. Sen bar jag runt henne i typ en kvart innan jag bytte till hennes mamma, p.g.a av att lillan inte ville vara med mig längre! Det är ju nästan deprimerande. Eller inte. Det är väl som allt som hänt idag, det går segt och jag känner mig om inte ännu segare.

Hursomhelst så ska jag gå och ta på mig linserna nu. Det kommer göra ont eftersom att jag inte haft dem på ... Jättelänge? Aja, måste gå.

Love, Tivu.

Häftiga hörlurar?

Jag surfade runt lite och letade coola saker på internet utan egentligen suget att köpa något, och då hittade jag helt plötsligt ett par urhäftiga hörlurar! De fanns som nyckelpiga, vit anka och grodor! Skulle vilja ha dem, men det kändes inte nödvändigt då jag redan har ett par hörlurar, dessutom skulle mamma aldrig låta mig beställa dem! ;) Hörlurarna fanns iallafall på BlueBox.se och kostar 135, men just idag då jag kollade så var lagret slut! De förväntar att nytt lager kommer vecka 50. Om den inte redan börjat? Jag har inte en susning, tiden har bara rusativäg sen skolan började! Här kommer lite bilder på de fräna hörlurarna: Häftiga, söta och orginella hörlurar!Orginella, eller? Väldigt söta iallafall.

Haha
Det var grodsorten.




Lite till hörlurar
Och det ankorna, hjärtiga och allt. Vad tycks?

Love, Tivu. <3


Början till något bra?,

Hejsan!  :)
Denna blogg skapades den tredje december 2009. Jag ska försöka nå upp till några mål som man kan önska sig för att bloggen ska bli bra:
*Stava korrekt, små stavfel ibland är väl OK + att vara grammatisk korrekt. (Jag fixar dem båda två ovanligt bra.)
*Inte skryta, kränka eller överhuvudtaget snacka skit.
*Inte överanvända smileysar, förkortningar, tjock text osvosv.
Jag kommer inte ihåg några fler nu, men ni fattar vinken?

Lite om mig: Jag heter Sandra,(Hatar det namnet, iallafall på mig) min mamma ville först att jag skulle heta Moa, men pappa var fast besluten att jag skulle heta Sandra efter hans favoritartist på den tiden. Jag är tretton år och går i 7a i en skola i Skellefteå. Jag lyssnar på väldigt blandad musik, men mest Linkin Park, eller Lady GaGa, T-pain eller vad som helst. Jag bryr mig inte så värst :) Jag studerar spanska i skolan och kan då säga att jag "Odio fjortisar Cheeky", vilket betyder att "Jag hatar uppkäftiga fjortisar!" x) Ta inget personligt, jag vet ju inte hur just DU är, troligen är du inte ens fjortis?

Nu är det ju såhär att man egentligen måste vara över femton för att få ha en blogg, vilket de allra flesta totalskiter i. Jag är ju inte femton, så man kan väl säga att jag är en av dem som bara skiter i det, men jag tänker mest ha denna blogg som träning i två(Närmare ett) år tills jag fyller femton, då ska jag skapa en ny blogg och så... Äsch, ni fattar väl! Här kommer lite andra saker, roligare och läsvärdare saker! :)

I lördags dog min katt, så jag skulle vilja lägga upp en bild på honom. Han var tre-fem år, jag har faktiskt ingen aning, hette Misse och var en bråkig liten rackare, han var ärrad över halva ansiktet, men han var jättefin om dock lite osocial. Jag grät inte, för jag hade massa kompisar, men vart lite deprimerad. Han vart överkörd, och om jag visste vem den var så är jag inte säker på att jag kunnat hålla mig från att kasta mig över den och bokstavligen slå ihjäl den! Det är så jävla(ursäkta svärordet) onödigt att katter, igelkottar hundar och alla djur blir överkörda av gas-pruttande vandrande(rullande?) plåtniklars! Jag blir arg. Detta inlägg handlade alltså om min katt, ganska ointressant för er andra men jag hittar inte på så mycket att skriva.

Hejdå!

Min katt 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0